Selecteer een pagina

Horeca

Noma Offices levert alles voor de inrichting van uw horecazaak. Van bakkerij tot cocktailbar, wij maken uw toog, tafels, balie, zetels, gevelbekleding en nog veel meer. De uitstraling van uw zaak zorgt voor een unieke beleving bij uw klanten. Wedden dat u en uw personeel ook beter functioneren in een stralende omgeving? Geef daarom uw droom in handen van Noma Offices, zij maken van uw zaak uw droomzaak.

Kantoren

Werknemers zijn gelukkiger en productiever in een aangename werkomgeving. Een aangename werkruimte met functioneel en mooi meubilair heeft ongetwijfeld een positief effect op uw onderneming. Noma Offices helpt u om van uw kantoor een inspirerende werkomgeving te maken. Zelfs met een klein budget kunnen we uw kantoor al restylen. Een nieuw werkblad voor een bureau, een nieuwe deur of andere kastdeuren kunnen uw kantoor al een nieuwe look geven.

Lockers

Hebt u lockers nodig voor uw school of bedrijf? Wij maken ze volledig op maat in de materialen en kleuren die u verkiest. Houten lockers zijn trouwens heel goed te integreren in een professionele omgeving. Onze lockers worden geleverd met het slot dat u verkiest: cilinderslot, elektronische pincodeslot, muntslot of wat u maar wenst. Zo garandeert u dat de gebruikers hun persoonlijke spullen veilig opbergen.

Sorteereiland

Een sorteereiland centraliseert het afval van uw bedrijf zonder een storende factor in de ruimte te zijn. Het is een esthetisch en praktisch element dat rolcontainers bevat. Het afval wordt meteen gesorteerd. Aangezien het sorteereiland volledig op maat gemaakt is, zorgen wij dat kleur en vorm perfect aansluiten bij de ruimte waar het geplaatst wordt. Kies voor een mooi, praktisch en milieuvriendelijk systeem voor uw afval.

Bedrijfskeuken

De bedrijfskeuken is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Het moet een plaats zijn waar uw medewerkers, bezoekers en leveranciers zich goed voelen. Ook moet het een mooi geheel vormen met de andere plaatsen in het gebouw. Noma levert bedrijfskeukens volledig op maat, zoals u het wenst. We zorgen ook voor de kasten, de tafels, de stoelen, het sanitair en de afwerking.

Receptie

Aan de receptiebalie wordt het eerste contact gelegd tussen de bezoeker en uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat uw balie er professioneel en aantrekkelijk uitziet. Ook moet ze perfect passen bij de huisstijl van uw onderneming. De receptiebalies van Noma offices zijn altijd gemaakt uit HPL van sterke kwaliteit. Deze platen zijn gelamineerd onder hoge druk en zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Voor de vorm van uw receptiemeubel zijn er geen beperkingen. Noma Offices maakt zelfs volledig ronde balies. Een receptiebalie van Noma Offices zorgt mee voor de uitstraling van uw bedrijf.

Bureaus

U kan nieuwe bureaus laten maken maar Noma Offices kan de huidige werktafels ook upgraden. We maken van de bestaande bureautafels een flexdesk. Een flexdesk is in de hoogte verstelbaar. De elektrisch verstelbare poten zorgen ervoor dat u en uw medewerkers regelmatig van houding kunnen wisselen. Ooit al rechtstaand aan een bureau gewerkt? Deze aanpassing is budgetvriendelijk. Uw oog voor ergonomie zal zeker geapprecieerd worden door uw personeel en zal de productiviteit stimuleren.

Gevels en renovaties

U bent op zoek bent naar een nieuwe, strakke look voor uw gevel maar u vreest voor hoge kosten? Noma Offices kan uw bestaande gevel bedekken met kunststof gevelbekleding. We doen dit zodanig dat de naam van uw zaak op de gevel mooi in het oog springt. U kan hierbij kiezen voor kleurrijk of eerder discreet, we hebben allerlei mogelijkheden om uw gevel een eigen uitstraling te geven die past bij uw zaak. Andere renovaties doen we ook, zo vernieuwen we bijvoorbeeld uw deuren om uw bedrijf te revampen tegen een lage prijs.

Maak een vrijblijvende afspraak in uw bedrijf

U wilt het interieur van uw zaak opfrissen maar u weet nog niet hoe? U zoekt een interieurspecialist die advies geeft en maatwerk levert van hoge kwaliteit? Maak een afspraak en wij komen naar u toe voor een vrijblijvend gesprek en advies. We weten dat u het druk heeft, dus wij passen onze agenda aan om het u makkelijk te maken.

Waarom Noma Offices?

Persoonlijke begeleiding

Noma Interiors stuurt zijn diensten en producten constant bij.

U vertelt ons uw budget en wij zorgen voor een passende aanpak.

Dankzij onze kleine bedrijfsstructuur zijn we heel flexibel.

We reageren heel snel en denken bij elke stap in het proces met u mee.

Totaalprojecten

Schakelt u Noma Interiors in voor uw totaalproject, dan blijven wij het enige aanspreekpunt voor heel het project.

Samen met onze partners zorgen we ook voor uw elektriciteit, sanitair, schilderwerken, tapijten en andere afwerking.

Zo leiden we uw project sneller tot het gewenste resultaat.

Standaard- en maatwerk

Maatwerk of standaardproducten? Bij ons kan het allebei. Een uitvoering met enkele standaardproducten van professionele partners combineren wij perfect met maatwerk. Op vlak van materiaal is bijna alles mogelijk.

Meer dan 30 jaar ervaring

Meer dan 30 jaar ervaring

Ons familiebedrijf bestaat meer dan 30 jaar.

We hebben in die tijd heel wat ervaring opgebouwd in de totaalinrichting van woningen en kantoren, projectbeheer en internationale projecten.

.

Sociaal engagement

Noma Interiors steunt verschillende goede doelen.

We zijn trots om de vzw To Walk Again te ondersteunen. Deze organisatie organiseert activiteiten voor mensen met een fysieke beperking.

Onze aanpak in 5 stappen

Oriëntatie

U maakt een afspraak en wij komen langs bij u thuis. U toont ons de ruimte, vertelt ons wat u graag ziet, over welk budget u beschikt … Wij luisteren naar u en geven u al een eerste advies. Dit bezoek is geheel vrijblijvend.

Eerste ontwerp en offerte

Bij het tweede bezoek tonen wij u ons voorstel op een schets en bespreken we de raming van de kostprijs. Met de feedback die we van u krijgen kan onze interieurarchitect aan de slag om een tekening in 3D te maken. Dit bezoek is nog steeds vrijblijvend.

3D-tekening

Met een tekening in 3D hebt u een perfect zicht op het eindresultaat. Op uw vraag maakt onze interieurarchitect deze tekening. Nu pas krijgt u van ons een gedetailleerde offerte.

Realisatie

Voor de uitvoering is ook uw agenda belangrijk. We maken een strikte planning op en houden ons daar ook aan. Samen met onze partners zorgen wij ook voor de elektriciteit en het sanitair, de schilderwerken en andere afwerking.

Nazorg

Pas wanneer u 100% tevreden bent, zijn wij dat ook. Wij garanderen voor iedereen dezelfde persoonlijke service en kwalitatieve uitvoering. De grootte van het project speelt hierin geen rol.

Noma Interiors & Offices

Begijnenmeers 30

Industriezone

1770 Liedekerke

Wil je meer projecten zien of onze nieuwtjes volgens ? Like ons op Facebook